Det siger kunderne 

Kurser af høj kvalitet

Vi har flere gange benyttet Gitte som underviser på vores fysiske kurser og på vores webinarer. Gitte leverer altid yderst professionelt arbejde, og vi er altid sikre på en høj kvalitet, når vi udbyder kurser til vores medlemmer. Gitte er en god samarbejds- og sparringspartner, som er med til at sikre, vi har et bredt udvalg af kurser til vores medlemmer.

Ase

Ane Jørgensen og Marie Munk, kursusteamet

 

Konkret og brugbar viden til vores kunder

Vi har booket Gitte flere gange til at afholde workshops om storytelling. Gitte er fleksibel, imødekommende og utrolig nem at lave aftaler med hvad angår indhold og booking. Arbejdernes Landsbank Erhverv afholder workshops og seminarer, hvor vi klæder små og mellemstore virksomheder på til fremtiden og prøver at give dem metoder til at udvikle deres virksomhed og til at vækste. Vores deltagere har altid været yderst tilfredse med Gittes indlæg, hvor de har fået helt konkrete redskaber med hjem, som de kan bruge i deres dagligdag.

Arbejdernes Landsbank

Esben Kromann Fog, marketingkonsulent

Et boost til sælgerne

Som sælger skal du hele tiden vise overskud, men glemmer undertiden at spotte de mange succeshistorier, der ligger for fødderne af dig – og som du kan bruge effektivt i salget. Derfor deltog mit salgsteam på en workshop i storytelling, hvor de fik (gen)fundet og trænes deres succeshistorier til kommende salgsmøder.
Workshoppen gav både gode input til nye historier og styrkede den enkelte sælgers motivation til det fremadrettede salg. Og så læner storytelling sig i øvrigt godt op af vores filosofi, hvor det ikke handler om at sælge produkter, men værdier til vores kunder.

 

AV-Huset

Jens Ravn, Adm. direktør

100 % værdi for skillingerne

Gitte er særdeles skarp på, hvad der virker i forhold til foredrag, design af præsentationer og afvikling, og hun var derfor en stor støtte i processen helt frem til startstregen. Jeg havde brug for nye øjne til at se de blinde pletter i min performance, og derfor var Gitte med under hele første kursusdag.
Efter afviklingen gennemgik vi slide for slide med fokus på at optimere. Det var super godt og blev endnu bedre dag for dag, hvilket kunne måles direkte på evalueringerne fra de 500 lærere, der var igennem maskinen. Gitte arbejder topprofessionelt, er god til at lytte på det, du efterspørger, ser det, du ikke ser, og leverer 100 % værdi for skillingerne.

 

HenrikLeth.com

Henrik Leth

Fik modet til at udleve min drøm

Jeg var kørt fast i mit nuværende job og havde brug for professionel hjælp til at komme videre.

Gennem sparringsforløbet med Gitte har jeg fået afdækket min arbejdssituation og klarlagt mit fremtidige karrierevalg. Jeg er blevet mere bevidst om, hvor jeg brænder igennem, og har fået modet til at gå efter min drøm om at blive selvstændig tømrer.

CVR nummeret er på plads, varevognen købt og de første kunder i hus. Jeg har allerede anbefalet Storyfinder/Gitte til andre, da jeg synes, at man engang imellem skylder sig selv at kigge indad, herunder stoppe op og få en sparring omkring ens arbejdsliv.

 

BlæsbjergByg

Kim Blæsbjerg

Drømmejobbet er blevet tydeligere

Jeg var netop var blevet opsagt på mit arbejde og skulle i gang med at finde ud af, hvad jeg så skulle kaste mig over af spændende ting.

Gitte var lynhurtig til at spotte, hvilken type jeg er, og hvordan jeg kunne bruge det i processen med at finde mit kommende drømmejob. Hun gav mig nogle virkelig gode input og redskaber til at arbejde videre på egen hånd samt masser af brugbar feedback i forhold til CV og succeshistorier, som nu står endnu skarpere. Jeg gik fra Gitte med masser af gåpåmod og lyst til at fortsætte, hvor vi slap.

Helle Schubert